skoljobb.se

Lärare i textilslöjd åk 3-6

Regioner
Utgår

2018-09-25

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 3-6

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sundbyskolan är en F-9-skola belägen i ett villaområde mellan Bromma och Solvalla. Skolan är stor och påminner nästan om en egen liten by med en väl fungerande organisation som skapar tydlighet med ett helhetsperspektiv på verksamheten. Idag har skolan ca 850 elever och vi är ungefär 100 personer som arbetar här. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande. Vi vet också att ett starkt pedagogiskt ledarskap, tydlighet och ramar leder till trygghet och ökar studieron för våra elever.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i textilslöjd i årskurserna 3-6. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Du är en del av ett arbetslag där kommunikation och kollegialt lärande är prioriterat och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med elevgrupperna. I tjänsten ingår mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är eller snart blir legitimerad och behörig lärare. Vi tror att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö för eleverna skapas. Du är lyhörd och kreativ och möter eleverna utifrån deras förutsättningar. Nära samarbete med andra är något du trivs med och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    18.11.05 eller enl.ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80%

Ort    Sundby
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5824
Kontakt    
Charlotta Carter, 0850803854

Facklig företrädare    
Camilla Öhman: LR , camilla.ohman@edu.stockholm.se
Therese Österling: LF, therese.osterling@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd åk 3-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen