skoljobb.se

Lärare i textilslöjd åk 4-9

Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 4-9

Vi söker nu, med start i augusti 2019, en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd i årskurserna 4-9.Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.Vi ser att Du har en gedigen erfarenhet inom ämnesområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att Du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral.

Det är också viktigt att Du är en bra och pålitlig lagspelare.Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska.

Vår skola är en grundskola för årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.seVi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav.

Vi ser fram emot Din ansökan och ber Dig även att bifoga din lärarlegitimation. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd åk 4-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB