skoljobb.se

Lärare i textilslöjd åk 4-9 till Oxbacksenheten

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 4-9 till Oxbacksenheten

En dag på jobbet

Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 på Mariekällskolan där du undervisar i och ansvarar för ämnet textilslöjd på mellan- och högstadiet. På skolan arbetar vi med att tillgängliggöra undervisningen där vi utgår ifrån en gemensam lektionsstruktur samt med språk- och kunskapsutvecklade arbetssätt (SOKA). Tillsammans med skolledningen och engagerade pedagoger i såväl arbetslaget som EHT och Trygghetsteamet samarbetar vi för alla elevers trygghet och kunskapsutveckling och som lärare hos oss är du beredd att pröva och ompröva din undervisning. Du deltar aktivt i våra kollegiala lärandemöten (KLM) som utgår ifrån verksamhetens behov.


Vem är du? 

Som person är du strukturerad, ansvarstagande, tydlig och trygg i ditt ledarskap. Du skapar och upprätthåller goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare, inspirerar och utgår från elevernas styrkor i undervisningen. Du har en övertygelse om att alla kan lyckas med rätt förutsättningar och stöd. Du har god kännedom om NPF och planerar din undervisning utifrån alla elevers behov och förutsättningar.

Krav:
- Du är behörig lärare i slöjd med lärarlegitimation.
- Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning eller arbete i skolan men även nyexaminerade är välkomna att söka.
- Du är väl förtrogen med styrdokumenten och skolan som organisation.


Vi erbjuder dig:

En utvecklande roll som lärare i ljusa, fräscha lokaler
En verksamhetsnära skolledning och EHT
Kollegiala lärandemöten (KLM)
Pedagogisk lunch
Medarbetarförmåner i Södertälje kommun, t.ex. friskvårdsbidrag upp till 3000 kronor per år.


Välkommen till oss på Oxbacksenheten!  

”Vi lär oss för livet, tillsammans lyckas vi!”

Oxbacksenheten består av två kommunala skolor, Oxbacksskolan (F-3) och Mariekällskolan (4-9). Båda skolorna ligger centralt i Södertälje kommun och har högt söktryck. Idag har vi ca 750 elever och 80 anställda. Vi är en mångkulturell skola och arbetar ständigt med hur vi kan utveckla och förbättra våra arbetssätt för att möta alla elevers behov.
Lärande och trygghet står i fokus och vi på skolan arbetar regelbundet med resultat- och närvarouppföljning av alla elever där du som lärare har en central roll. Vi har ett aktivt elevhälsoteam på skolan som stöttar såväl elever som personal i det dagliga arbetet.
Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns.


Välkommen med din ansökan!

Observera att intervjuer sker löpande. Var beredd på att kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

 Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd åk 4-9 till Oxbacksenheten

Södertälje kommun - Utbildningskontoret