skoljobb.se

Lärare i textilslöjd och bild, tillsvidare 80-100 % Nya Elementar

Ansök nu

Lärare i textilslöjd och bild, tillsvidare 80-100 % Nya Elementar

Beskrivning

Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Närheten till naturen och stadens centrum gör skolans läge mycket attraktivt. 1999 öppnade Nya Elementar upp dörrarna för en verksamhet i en nyrenoverad funkisskola. Här ges eleverna likvärdig tillgång till IT och därmed bättre möjlighet till kunskap som förbereder dem till det digitaliserade samhället. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, språkintrogrupp och grundsärskolan.

För att bättre kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter i undervisning och administration har vi på Nya Elementar sett till att vi har en likvärdig tillgång till digitala verktyg och insatser för kompetensutveckling för elever och personal. Alla elever har tillgång till egen iPad med syfte att nå en högre måluppfyllelse och som särskilt ska gynna elever i behov av särskilt stöd. På Nya Elementar tillhör alla medarbetare ett arbetslag. Vår styrka är vårt arbetslagsöverskridande kollegiala lärande. På skolan finns flera skolutvecklingsgrupper som driver det kollegiala lärandet genom att organisera t.ex. föreläsningar och workshops för skolans personal. Vi söker dig som har lärarlegitimation och vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att planera, undervisa och bedöma i ämnet slöjd samt bild med inriktning textil och bild för åk 3-9 samt grundsärskolan. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett arbetslag och ett ämneslag där du samarbetar med kollegor i åk 4-6 men även i åk 7-9 .Du använder dig av digitala läromedel och andra digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 3-9 i slöjd och bild. Du vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet samt ett intresse för att använda digitala verktyg. Egenskaper som är meriterande är samarbetsförmåga, initiativförmåga, lösningsfokus och förändringsbenägenhet. Som lärare på Nya Elementar ska du vara en tydlig ledare i klassrummet, ha en förmåga att skapa ett bra klassrumsklimat samt ha en utvecklingsbenägen syn på lärande där du lyckas få med dig eleverna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd och bild, tillsvidare 80-100 % Nya Elementar

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen