skoljobb.se

Lärare i textilslöjd Sjöängsskolan

Ansök nu

Lärare i textilslöjd Sjöängsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Sjöängsskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever. Skolan är belägen vid Örby Slottspark och ligger bra till avseende kommunikationer. Du går till skolan på ca 10 minuter från Älvsjö station (bussar går också och tar några minuter). Skolan nås även från Gullmarsplan med buss. Det tar ca 5 minuter. Skolan har en mycket kompetent personalgrupp med låg personalomsättning. Vi jobbar hela tiden på att bli bättre och att utvecklas som skola. Skolan präglas av goda relationer mellan personal och elever som jobbar tillsammans. Du kommer att vara en av två lärare i textilslöjd på skolan.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa från åk 3 till och med åk 9. På skolan finna en ämnesgrupp som består av fyra lärare i slöjdämnena där du kommer att ingå. Organisatoriskt kommer du att tillhöra skolans högstadium där du även kommer att vara mentor för en klass. Mentorskapet för en klass kommer du att dela med en annan lärare.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation är ett krav. Nyexaminerade lärare är mer än välkomna att söka. Vi tillämpar ett mentorskap för nyanställda som ej tidigare arbetat som lärare. 

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd Sjöängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen