skoljobb.se

Lärare i textilslöjd till Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare i textilslöjd till Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Lärare i textilslöjd till Hamburgsundskolan

Hamburgsundsskolan är en f-9 skola med sammanlagt  ca 300 elever varav ca 160 elever på högstadiet. Skolan förbereder barn och elever för framtiden, en verksamhet som känns meningsfull här och nu. Vi strävar efter ett entreprenöriellt, undersökande och ämnesövergripande arbetssätt där barn och elever är med och planerar sin tid i skolan. Hos oss ska alla känna trygghet, gemenskap och glädje.

Hamburgsundskolan - här lär och kan alla!

Uppdraget 
Uppdraget är fördelat på Hamburgsundskolan, Fjällbacka och Rabbalshede skolor. 


Kvalifikationer
Vi söker dig med behörighet i textilslöjd för år 3-9.

Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Du ska ha ett intresse för att, tillsammans med övriga lärare i ämnena arbeta ämnesintegrerat. God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen då samtliga elever har Ipads på skolan.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Varaktighet och omfattning:
Tillsvidare från och med augusti 2019. Omfattning 75-100%. 

Upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Sven-Eric Olsson, 0525-18451
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast  5 maj 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Sven-Eric Ohlsson
Rektor
(+46) 0525 - 18451

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd till Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun