skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Är du en engagerad lärare med eleven i fokus? Kom då till oss och arbeta med våra fantastiska elever och kollegor. 

Arbetsplatsbeskrivning
Spånga grundskola är en kommunal grundskola med ca 480 elever i åk 7-9. Skolan ligger i Solhem nära Spånga centrum med mycket bra kommunikationer, endast 12 min till Stockholm C. Grundskolan delar lokaler med Spånga gymnasium vilket bidrar till bra samordningsmöjligheter. Skolans ledning består av rektor och tre biträdande rektorer, med delade tjänster, som ansvarar för var sitt arbetslag. Skolan driver på utveckling och har sju förstelärare. Andelen behöriga lärare är hög och arbetslagen samarbetar med ett kompetent elevhälsoteam bestående av kurator, SYV, tre specialpedagoger/ lärare som tillsammans med tre studiepedagoger, heltidsmentorer, ansvarar för eleverna i var sitt arbetslag och skolsköterska samt skolledning.  


Sedan 2012 har vi en riksrekryterande spetsutbildning i matematik och NO där eleverna söker in på betyg och intervjuer. En liten grupp för nyanlända elever finns i skolan och får stöd av SVA- lärare och ämneslärare för att kunna utplaceras i klasserna. Lokalerna är fräscha och anpassade efter verksamheten. Vi har ett välutrustat skolbibliotek med en heltidsanställd bibliotekarie. I vårt uppehållsrum, Grottan, och på vår skolgård kan eleverna vistas under rasterna.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa några av våra klasser i textilslöjd i åk 7-9.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag där du har det mesta av din undervisning.
På skolan finns fler lärare i textilslöjd och ni planerar er undervisning tillsammans. 

Kvalifikationer
Lärare med lärarlegitimation och behörighet i textilslöjd för åk 7-9.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50%
Referensnummer    2019/2878

Kontakt    
Christine Akalla, 0850841307
Toni Björk, 0850841308
Facklig företrädare    
Andreas Meijer, Lärarförbundet, 08-50841315
Sara Lundin, LR, 08-50841328
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i textilslöjd till Spånga grundskola

Regioner
Utgår

2019-05-21

Ansök nu

Dela detta jobb