skoljobb.se

Nu söker vi lärare i textilslöjd till Veingeskolan i Laholm. Är du vår nya medarbetare?

I Laholms kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS'.

Arbetsplatsen
Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012. Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal.
På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.

Arbetsuppgifter
Undervisning i textilslöjd i årskurserna 3-6. Beroende på behörighet kan det bli aktuellt med undervisning i ytterligare ämne.
Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i textilslöjd åk 3-6. Gärna behörighet i ytterligare ämnen. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och lärarlegitimation om den har erhållits. Välkommen med din ansökan.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 80%

Tillträdesdag
Augusti -19

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Mia Janerdal, rektor F-6 0430-156 60 Mia.janerdal@laholm.se

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-26

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete o

Lärare i textilslöjd till Veingeskolan

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb