skoljobb.se

Lärare i trä- och metallslöjd

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har totalt ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin egen potential och för att de ska kunna nå dit behöver vi medarbetare som kan motivera, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleven ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping och har både närheten till city med dess faciliteter samt 10 minuters promenad till Jönköpings vackra stadspark. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer: www.junedalsskolan.se

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som innehar olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har självklart rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd inriktning trä- och metall. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, liksaså din flexibilitet. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret
Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Krister Gren, bitr. rektor 036–103826
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194

Dela detta jobb

Lärare i trä- och metallslöjd

Jönköpings kommun