skoljobb.se

Lärare i trä-och metallslöjd!

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-08-28

Ansök nu

Lärare i trä-och metallslöjd!

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Kom och trivs hos oss på Ribbybergsskolan! Vi söker nu en lärare i trä-och metallslöjd. På skolan finns två väl utrustade slöjdsalar där träslöjdssalen nu är nyrenoverad sedan ett antal år tillbaka och mycket fin. I salarna finns också Ipads för bl.a dokumentation(digital portfolio), instruktionsvideos och Google Classroom. Tillgång till projektor och duk finns också i slöjdsalen. Slöjdsalarna och musiksalen ligger tillsammans i en egen paviljong med mycket fin utsikt mot skogen.


Ribbybergskolan är en F-6 skola med ca 520 elever. Skolan är belägen nära Västerhaninge centrum med närhet till pendeltåg och bussar. Vi har en ny ledningsgrupp sedan ca ett år och många nya projekt och satsningar är på gång. Vår vison är att alla barn är allas ansvar! Värdegrundsarbetet är därför en viktig och central del för oss på Ribbybergsskolan. Skolan har under pågående läsår arbetat med en certifiering kring Unicef och rättighetsbaserad skola och trygghetsskapande insatser. Vi har också påbörjat ett utvecklingsarbete enligt Haninge kommuns satsning på lärmiljö och samspel.
 

Arbetsuppgifter
Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Genom samarbete med ämneskollegan i textilslöjd utvecklar ni slöjdämnet på skolan. All undervisning bedrivs i halvklass, i nuläget ingår ej mentorskap i tjänsten
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd. Du har
arbetslivserfarenhet och aktuell undervisningserfarenhet med ett formativ arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din goda förmåga att-leda och organisera ditt arbete. Erfarenhet eller utbildning inom bildämnet är meriterande då detta kan ingå i tjänsten som då kan utökas.
 

Villkor
Du ska ha elevens bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa det bästa förutsättningarna för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med elever och kollegor ser vi därför som en självklarhet.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett lustfyllt och stimulerande arbete med naturen som närmsta granne, fantastiska elever och kollegor samt ett klimat med stor frihet under ansvar.
Friskvårdsbidrag på 2000 kr/läsår. Fri tillgång till gym på kommunhuset

Logga in och sök jobbet

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: 200901

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/292

Kontakt: Anders Ekbäck
08-606 8135, 070-606 00 43

Publicerat: 2020-06-16

Sista ansökningsdag:
2020-08-28

Dela detta jobb

Lärare i trä-och metallslöjd!

Haninge kommun