skoljobb.se

Månsarps skola

Välkommen till oss på Månsarps skola!
Till Månsarp förskole- och skolområde söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i trä -och metallslöjd samt ytterligare ett ämne. Enheten är naturskönt belägen i de södra delarna av kommunen. Enheten innehåller såväl förskola som skola. Förskolan har ca 90 barn, som är fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5. Elevantalet är cirka 150. Flertalet av eleverna går på ett av våra tre fritidshem. Alla verksamheter ryms på samma skoltomt som erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott. I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år tills dess att de lämnar skolan som tolvåringar.
"Den lilla skolan" erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar bra förutsättningar för barnens/elevernas lärande.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa åk 1-5 i ämnet trä -och metallslöjd samt undervisa i ytterligare ämne om du önskar arbeta heltid. Slöjdämnet utgör ca 40 % tjänst. Vi söker dig som är en tydlig ledare och som tar tillvara elevernas kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt genomför verksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

Vi söker dig...
...som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä -och metallslöjd samt ytterligare nägot ämne. Du har lätt för att samarbeta, handleda och kan skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Du har god IT-vana och ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Månsarpsskolan här (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/mansarpsskolan.4.74fef9ab15548f0b8009fe.html)

Upplysningar
Rektor Ann Bolin, tel. 036- 103833, anne.hoglund-bolin@jonkoping.se
Lärarförbundet Marie Crona, tel. 036-103841. marie.crona@jonkoping.se

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare i trä- och metallslöjd

Regioner
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb