skoljobb.se

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-9 Häggvik-Skälbyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-9 Häggvik-Skälbyskolan

Sollentuna kommun

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 550 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 220 elever och Häggvik åk 4-9. ca 330 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

Vi söker en lärare i trä- och metallslöjd  till Häggvik-Skälbyskolan då vår slöjdlärare som har haft tjänsten i över 20 år slutar hos oss. Du kommer ansvara för undervisningen i trä- och metallslöjd för våra elever i åk 3-9. Du kommer ha stora möjligheter att skapa de lärandemiljöer du vill ha i din undervisning. Du har en mycket stor träslöjdssal som har förutsättningar till kreativa lärmiljöer.  Du ingår i ett arbetslag och om man önskar kan man vara mentor för en grupp elever. 

Kvalifikationer

Du är en legitimerad och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du tycker om att samarbeta med andra kollegor över ämnesgränserna.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-9 Häggvik-Skälbyskolan

Sollentuna kommun