skoljobb.se

Lärare i trä- och metallslöjd och idrott till Örnässkolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2018-06-27

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd och idrott till Örnässkolan

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Örnässkolan är en f-9 skola som ligger centralt placerad i bostadsområdet Örnäset. I klasserna 7-9 går ca 200 elever. Vi använder oss av digitala plattformar i arbetet med våra elever och har en idrottsinriktning där vi erbjuder extra undervisning inom idrotterna basket och fotboll. Inom skolans område finns vår moderna idrottshall och en multiarena. Örnässkolan präglas av mångfald och en miljö som bygger på trygghet, respekt och tolerans. Vi har via våra förstelärare en medveten satsning på undervisning i svenska som andraspråk, språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, utveckling av matematikundervisningen samt digitalisering.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i årskurserna 6-9 i trä- och metallslöjd 50% och i idrott 50%. Mentorskap ingår i tjänsten och du kommer att samverka med andra pedagoger i ett arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd och idrott i årskurserna 6-9. Ytterligare ämnesbehörighet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Lärare i trä- och metallslöjd och idrott till Örnässkolan

Luleå kommun