skoljobb.se

Lärare i trä-och metallslöjd till Allerums skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Lärare i trä-och metallslöjd till Allerums skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Djur och natur som närmsta granne samtidigt som Helsingborgs city bara är en bit bort.
Allerum är en grundskola som erbjuder undervisning från förskoleklass och till och med årskurs 6 med integrerat fritidshem. Skolan har ca 160 elever och 22 anställda. Hos oss trivs barnen och föräldrarna har förtroende för pedagogerna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för slöjdämnet. Tillsammans med kollegor reflekterar du för att synliggöra lärandet och skapa förutsättning för rätt upplevelser och utmaningar för eleverna.

Du kommer att arbeta med elever från fler skolor i närområdet och får möjlighet att påverka, förändra och förnya arbetssätt för slöjdämnet för elever mellan åk 3-6.
Vi tror att du som söker är en kreativ pedagog som tycker om att utveckla och förnya verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad grundskollärare med undervisningsbehörighet i trä- och metallslöjd samt textilslöjd för åk 3-6.

Du är social och har förmågan att bygga goda relationer på alla nivåer. Du är lösningsfokuserad, du leder ditt eget arbete och levererar arbete av hög kvalité. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du ansöker snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i trä-och metallslöjd till Allerums skola

Helsingborgs Stad