skoljobb.se

Lärare i trä- och metallslöjd till Lur och Backa skola - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd till Lur och Backa skola - Barn och utbildningsförvaltningen

Lärare i trä- och metallslöjd till Backa och Lur skolor

Vi söker en lärare för undervisning i trä- och metallslöjd. Tjänsten är placerad i norra delen av kommnen; Backa och Lur skola. Vi letar efter dig som alltid har elevens bästa för ögonen, du är beredd på både utmaningar och förändringar, du blir stimulerad av att eleverna är delaktiga i verksamheten.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidareanställning på 40% med start ht 2019.


Kvalifikationer 
Legitimerad lärare, med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd, i åk 1-6. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ska ha höga förväntningar på måluppfyllelse och intresse av att utveckla lärmetoder som gynnar eleverna. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Upplysningar om tjänsten och verksamheten lämnas av
Rektor Jan Bideke, 0525-18051
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 24 april 2019.
Urval kan komma att ske löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Jan Bideke
Rektor
(+46) 0525 - 180 51

Dela detta jobb

Lärare i trä- och metallslöjd till Lur och Backa skola - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun