skoljobb.se

Lärare i trä- och metallslöjd till Nälstaskolan

Regioner
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd till Nälstaskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Nälstaskolan är en F-6 skola som ligger i lugna, gröna omgivningar på gångavstånd från Vällingby centrum. Skolan har 650 vetgiriga elever och ca 90 engagerade medarbetare. Nälstaskolan har under de senaste åren genomgått en omfattande om- och tillbyggnad och vi har nu mycket funktionella lokaler, inte minst gällande ljud- och ljusmiljön. Vi har en verksamhet vi är stolta över, både inom skola och skolbarnomsorg. Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla undervisning och verksamhet i enlighet med våra högt ställda målsättningar och förväntningar, forskning och beprövad erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare med några års erfarenhet och med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i år 3-6. Du har en god vana att arbeta med formativ bedömning av dina elevers kunskapsutveckling samt att ge återkommande återkoppling till dina elever. En välutvecklad samarbetsförmåga, en känsla för kreativa lösningar, en hög social kompetens och ett flexibelt förhållningssätt till ditt arbete är egenskaper vi gärna ser hos dig som söker. Du anpassar din undervisning på ett naturligt och självklart sätt efter dina elevers olika förutsättningar att nå kunskapskraven. Det råder en god arbetsro i din slöjdsal och dina elever lär sig tidigt att lösa problem på ett självständigt och kreativt sätt. Du kommer till en väl fungerande verksamhet där personalen är lika skicklig som engagerad och du kommer att undervisa i en nyrenoverad och funktionell slöjdsal. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med lärarlegitimation som styrker behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurs 4-6. Du har några års relevant erfarenhet.



 

Övrigt

Lärarlegitimation

Dela detta jobb

Lärare i trä- och metallslöjd till Nälstaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen