skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Råneskolan F-9 med ca 350 elever ligger centralt i Råneå samhälle, 35 km norr om Luleå. Ett samhälle som har mycket som berikar skolarbetet. Skolan har i sin omedelbara närhet sporthall, badhus, utomhusbad, aula för musik och teater, fotbollsplaner, tennisbana, ishockeyplan och rekreationsområden vid den fantastiska Råneälven.

Syftet med karriärbefattningar är bland annat att öka elevernas måluppfyllelse och att lyfta lärare som bidrar till skolutveckling samt att höja skolans kunskaps- och värdegrundsresultat.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare ska du i huvudsak arbeta med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Som förstelärare i trä- och metallslöjd ska du arbeta med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Därutöver ska du bidra till kollegial samverkan för att utveckla och sprida god pedagogik och ämnesdidaktik.

Du ska
- initiera och leda det kollegiala lärandet under ämnesträffar
- coacha andra lärare
- initiera och leda utvecklingsprojekt utifrån den egna undervisningen
- delta i samtal om utvecklingssatsningar

Om du erhåller befattningen och redan har en tillsvidareanställning i Luleå kommun behåller du din tillsvidareanställning och får ett förordnande som förstelärare. Om du inte är tillsvidareanställd i Luleå kommun får du en tillsvidareanställning och ett förordnande som förstelärare.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och behörighet för undervisning i trä- och metallslöjd i åk. 3-9.

För försteläraruppdrag ska Du ha:
- lärarlegitimation
- minst fyra års dokumenterat väl vitsordat arbete med undervisning
- visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat
- ett starkt intresse och drivkraft för att utveckla undervisningen
- god förmåga att samverka med andra i syfte att utveckla det kollegiala lärandet.

Meriterande är om du har god insikt och erfarenhet av arbetet med digitala verktyg.

I ansökan:
Eftersom ett av kvalifikationskraven är att du genom dokumentation ska uppvisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning, ska du bifoga vitsord från rektor i ditt CV. Du ska även bifoga din lärarlegitimation i ansökan.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se
Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Lärare i Trä- och metallslöjd till Råneskolan, ev förstelärartjänst

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2019-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb