skoljobb.se

Arbetsplatsen
I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS". Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen.

Arbetsuppgifter
Undervisning i trä- och metallslöjd i årskurserna 3-9. Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare. Där ni har tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Mentorskap ingår också i tjänsten.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet. Erfarenheter av språkutvecklande arbetssätt är meriterande. Du har höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med såväl kollegor och föräldrar som med skolledningen. Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
2019-01-07

Upplysningar
Kerstin Lindström Tf Rektor 0722-06 52 57
Janette Glans Tf Rektor 0708-22 19 22

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-12-20. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare i trä- och metallslöjd till Våxtorpsskolan

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb