skoljobb.se

Lärare i träslöjd

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Lärare i träslöjd

Ölmstadsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Vi vill erbjuda en framsynt pedagog ett spännande och utvecklande arbete!

Visst kan det kännas långt till Ölmstad...

Och visst är det någon mil från närmsta stad...

Men detta uppvägs flera gånger om av:

* Ett roligt jobb
* Nyfikna och engagerade arbetskamrater
* En skolledning som visar tillit och skapar delaktighet
* En bra studiemiljö med vetgiriga elever
* Vacker natur och vackra omgivningar

Och framför allt får Du: En möjlighet att lyckas i Ditt arbete!

Vårt skolområde är vackert belägen på landbygden i två samhällen, Ölmstad och Örserum. Enheten har sammanlagt 229 elever, varav 193 på Ölmstad skola.Tjänsten är förlagd till Ölmstadskolan, och omfattar, förutom slöjd, undervisning i annat ämne. Skolan har en härlig skolgård med närhet till naturen. Detta ger möjlighet till mycket utomhusaktivitet. Vi har också ett unikt uteklassrum som gör att vi kan utveckla utomhuspedagogiken. Våra pedagoger är kumnniga och kompetenta.
allt detta gör att våra elever ofta lyckas mycket bra.

Arbetsuppgifter
Som lärare i träslöjd hos oss deltar du aktivt i planeringen av verksamheten med utgångspunkt i läroplanen. Du vidrareutvecklar arbetet tillsammans med läraren i textilslöjd, och med dina kollegor i arbetslaget. Förutom arbetet med undervisningen innebär verksamhetens mål att stimulera elevernas sociala kompetens, deras förmåga att utveckla kamratrelationer och att de ska kunna praktisera ett demokratiskt förhållningssätt.
Tjänsten innebär undervisning i träslöjd och i annat ämne som vi kommer överens om.

Kompetenskrav
Du ska vara lärare i slöjd med lärarlegimitation. Du ska vara ansvarsfull, och du ska ha lätt att ställa om till nya omständigheter. Du ska arbeta för att få en god måluppfyllelse, och du behöver ha mycket lätt för att samarbeta. Du är en fördel om du har god IT-kompetens. Ett intresse för utomhuspedagogik är önskvärt. Möjligheter till att bilda ett nätverk med slöjdlärare på näraliggande skolor finns.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga betyg och relevanta intyg.
Skollagen kräver att samtliga medarbetere kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta intyg kan vara lång.

Upplysningar
Anna Franklilin, Rektor 036-106674
Stefan Johansson, Biträdande rektor 036-106572
Liselott Löfgren, Lärarförbundet 036-103971

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i träslöjd

Jönköpings kommun