skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en legitimerad lärare i tyska, gärna i kombination men något av ämnena; engelska, matematik, biologi, fysik, kemi eller svenska.

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad lärare i tyska för att undervisa i årskurserna 6-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra lärare inom språk. Tjänsten i tyska är för närvarande 40%. Vi ser gärna att du har ett annat undervisningsämne för att kunna utöka tjänstens storlek.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är de flesta lärarna hos oss också personlig handledare åt ett tjugotal elever. Den personliga handledaren har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever.

Du har ett coachande förhållningssätt och hjälper eleverna med att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Tumba är en grundskola årskurs 6-9. Skolan har idag cirka 330 elever. Skolan startade 2001 och ligger en kort promenad från Tumba station, granne med Alfa Laval. På vår skola har vi god stämning, nöjda elever som trivs och höga studieresultat.

Kunskapsskolan Tumba erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

Det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årkurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Det är meriterande om du har fler ämneskombinationer i din examen, gärna något av ämnena engelska, matematik, biologi, fysik, kemi, eller svenska.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid/deltid

Kontaktpersoner

Rektor Martin Norin, mobiltelefon 073-3899752, mailadress: martin.norin@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 15 december 2018, intervjuer och rekrytering sker löpande.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Hans Stahles väg 17, Tumba.

Lärare i Tyska i kombination med annat ämne

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2018-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb