skoljobb.se

Vi söker nu en engagerad lärare i tyska som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Tjänsten är 56 procent. Undervisning i tyska samt mentorskap.

Kreativ och god undervisning i klasserna är naturligtvis viktigast men vi ser gärna även att du känner dig hemma med och kan ha ett gott mentorskap tillsammans med den kollega du delar klass med.

Eleverna har alla Chromebooks samt att vi arbetar med ett nytt digitalt pedagogiskt system som ger oss stora möjligheter att samarbeta- Canvas.

Är du en lärare i tyska som brinner för att arbeta med kvalité och utveckla skola?

Tycker du det är viktigt med:
ÄRLIGHET
MEDKÄNSLA
MOD
HANDLINGSKRAFT

Svarade du ja på alla fyra? Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar! Raoul Wallenbergskolan Uppsala söker en erfaren och ambitiös tysklärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla skolan mot ökad kvalité. Är det du?

Vi söker dig som:
- är behörig lärare i tyska.
- är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
- har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning.
- kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Raoul Wallenbergskolan är en årskurs 6-9 skola med ca 240 elever och 30 medarbetare. Vår skola är belägen i hjärtat av Uppsala i de fantastiska lokaler som anrika Balderskolan erbjuder. Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, som i dagsläget har förskolor och grundskolor i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde, Solna och Skokloster. Vårt arbete präglas av ett starkt barn- och elevfokus.

Raoul Wallenberg visade bland annat att samarbeten och engagemang över gränser kan göra stor skillnad. Vi drivs av våra ledord ärlighet, mod, medkänsla och handlingskraft. Vårt mål är att ingen elev ska lämnas efter och ingen ska hållas tillbaka. Detta ställer höga krav på oss som skola och medarbetare vad gäller vår pedagogik, professionalism och utveckling.

Lärare i tyska, Raoul Wallenbergskolan Uppsala

Ansök nu

Dela detta jobb