skoljobb.se

Lärare i Tyska till Lagaholmsskolan

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Lärare i Tyska till Lagaholmsskolan

Lärare i Tyska till Laholm, Lagaholmsskolan åk 7-9. Arbetet innehåller undervisning, mentorskap och ni arbetar ämnesöverskridande i arbetslag. I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS".

Arbetsuppgifter
Undervisning i Tyska i årskurserna 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga lärare på skolan, där arbetar ni ämnesöverskridande. I arbetslagen har ni tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. Mentorskap ingår också i tjänsten.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med en mentor.

Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att undervisa i Tyska åk 7-9. Erfarenheter av språkutvecklande arbetssätt är meriterande och vi ser att du är van vid att använda IKT i undervisningen.
Du har höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med såväl kollegor och vårdnadshavare som med skolledningen.

Stor vikt kommer att läggas vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om den erhållits.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, ca 60 %

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Carmen Winding 072-213 44 99

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-09-08 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Lärare i Tyska till Lagaholmsskolan

Laholms kommun