skoljobb.se

Lärare idrott

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Lärare idrott

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösundsskolan är en nyrenoverad skola med bra förutsättningar att bedriva undervisning utifrån de digitaliseringsmål som finns i styrdokumenten. Skolan har en trygg och kompetent personalgrupp som kollegialt stöttar och hjälper varandra. 

På skolan finns i dagsläget 135 elever från förskoleklass till åk 9. Skolan har förutom en egen gymnastiksal tillgång till en fullstor idrottshall och en 25 meters simbassäng inom gångavstånd. Det finns också mycket bra förutsättningar i omgivningen att bedriva varierande idrottsundervisning utomhus.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer att undervisa i idrott från årskurs 1 till åk 8. 

Skolan har precis startat en skolidrottsförening där det i tjänsten ingår att driva den tillsammans med elever på skolan. 

Årskurs 6 till 9 har utökad rörelse med 2 pulspass i veckan som idrottsläraren planerar och leder. 

Att samarbeta med de lokala idrottsföreningarna är också en uppgift som en idrottslärare på Fårösundsskolan måste prioritera. 

I tjänsten ingår också mentorskap i en högstadieklass. Du har digital kompetens som du använder för att utveckla din undervisning för att alla elever ska komma så långt som möjligt i sin kunskapsinhämtning.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad idrottslärare. Har du inte legitimation men har jobbat som idrottlärare i skolan eller varit ledare i idrottsklubbsversamhet tar vi tacksamt emot din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Jan Källström
    Rektor
    0498-20 43 71, 0707-88 80 45

Dela detta jobb

Lärare idrott

Region Gotland