skoljobb.se

Lärare idrott

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Lärare idrott

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en F- 9 skola som ligger dryga milen från Visby. Skolan har ca 320 elever med bra tillgång till grönområden nära skolan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ämnet idrott och hälsa för hela skolområdet 1- 6. Du kommer att planera och strukturera upp undervisningen samt arbeta med uppföljning. Du kommer ha delat mentorskap med klasslärare i årskurs 4- 6. 
Du ingår även i arbetslaget F - 6 där ni tillsammans har ett ansvar för elevers behov och utveckling av ämnet. Du har även en kollega som ansvarar för idrotten i årskurs 7- 9.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig i ämnet idrott och hälsa. 
Du tycker om att samarbeta och ser till alla elevers olika behov samt kan hitta lösningar för alla elever. Vi har ett inkluderande arbetssätt vilket kräver en bred planering för att alla ska kunna medverka.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare idrott

Region Gotland