skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Sturebyskolan är en F-9-skola med ca 1170 elever belägen i Enskede utanför Stockholm. Skolans arbete präglas av höga ambitioner, arbetsglädje, höga resultat och ett långt drivet kvalitetsarbete. Utöver att vara övningsskola drivs en rad skolutvecklingsprojekt tillsammans med Stockholms universitet på skolan. Sturebyskolan är en attraktiv skola som är känd för sin höga trivsel bland elever och medarbetare. 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 7-9 i Idrott (ev i kombination med annat ämne). Du kommer arbeta i team tillsammans med andra idrottslärare och tillhöra ett arbetslag. På Sturebyskolan är mentorskapet en aktiv och viktig del i lärarnas uppdrag. 

Sturebyskolan arbetar med övertygelsen att alla elever kan och ska nå målen. Ett coachande ledarskap mot elev och ett högt deltagande i skolans kvalitetsarbete är vårt gemensamma uppdrag är en förutsättning hos oss. Varje årskurs har en specialpedagog och en kurator knuten till sig för samarbete kring elevernas lärande. 

Välkommen med din ansökan! 

Martin Widholm

Rektor Sturebyskolan 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Aug
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3204

Kontakt    
Martin Widholm, 0850846300
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare Idrott 7-9 Sturebyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb