skoljobb.se

Lärare Idrott/hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Lärare Idrott/hälsa

Tenhults skolområde

Arbetsplatsbeskrivning
Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet. Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande. Tenhultsskolan ligger centralt placerad i Tenhult och är en F-6 skola med cirka 540 elever. Vårt skolområde består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa i Idrott och Hälsa i åk 1-6. Du ingår i ett arbetslag för lärare inom praktisk-estetiska ämnen. Inom skolområdet finns fler lärare som undervisar i idrott och hälsa, vilket öppnar för möjligheten att samplanera. Tillsammans har arbetslaget ett extra ansvar för traditioner och högtider.

Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Idrott och Hälsa. Du får möjlighet att arbeta i ett tryggt arbetslag i en välutrustad idrottsmiljö. Intresse och erfarenhet av att arbeta med en tillgänglig lärmiljö och IKT är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning inom kommunen.
Löpande rekrytering kommer att ske.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036-10 30 39
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036-10 30 68
Fackliga förtroendemän nås via skoladministrationen, 036-10 30 50


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare Idrott/hälsa

Jönköpings kommun