skoljobb.se

Lärare idrott & hälsa fsk - åk 5/mellanstadielärare, Väderstad skola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Lärare idrott & hälsa fsk - åk 5/mellanstadielärare, Väderstad skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara en del i ett välfungerande team där vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna?

Väderstad skola är en mycket trivsam skola som ligger mitt i Väderstad. Här finns både förskola och skola upp till årskurs 5. Vi är en enhet med gemensam chef, på skolan har vi i dagsläget 94 barn.

Vi som arbetar på Väderstad skola vill göra positiv skillnad, med stort engagemang och kunskap arbetar vi tillsammans för att nå detta. Vill du vara med på vår fantastiska resa?

Varmt välkommen in med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med en annan lärare vara ansvarig för undervisningen i idrott och hälsa (ca 40-60%), där dina arbetsuppgifter är att leda, motivera och stimulera eleverna i deras lärande och utveckling.

Utöver undervisning i idrott kommer du, utifrån din behörighet, även ha viss övrig ämnesundervisning på mellanstadiet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet att undervisa idrott och hälsa.

Det är också meriterande om du har behörighet att undervisa i andra ämnen på mellanstadiet, särskilt meriterande är det om du har det i matematik.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att vara ett stöd för att alla elever ska få vara sitt bästa jag, att du tar stort ansvar och har ett lösningsinriktat arbetssätt och att du alltid har eleverna i fokus.

Du drivs av att samarbeta i arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med vårt uppdrag.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder en skola med små klasser som vistas i bra och rymliga lokaler samt väl fungerande arbetslag som väntar på sin nya kollega.
Ett välutvecklat koncept med introduktionsperiod på upp till ett år med mentor för dig. Det finns även möjlighet till komptensutveckling.
Vi erbjuder vår personal ett generöst friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare idrott & hälsa fsk - åk 5/mellanstadielärare, Väderstad skola

Mjölby kommun