skoljobb.se

logga

Lärare idrott och engelska Raoul Wallenbergskolan Bromma

Regioner
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Lärare idrott och engelska Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med drygt 300 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken.

Vem är du?

Vi söker en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i idrott åk 2-7 samt engelska på mellanstadiet. Vi söker en skicklig, drivande och engagerad lärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för alla elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi söker dig som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. 

Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Du har ett gott ledarskap som förmedlar en tydlig lektionsstruktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Du är väl förtrogen med digitala verktyg. Du ser samarbete som ett givet sätt att utvecklas och bli ännu bättre. Klassrummen är utrustade med projektor, eleverna har tillgång till Chromebooks och vi arbetar aktivt med vår lärplattform – Canvas.

Vi söker dig som:

  •        är behörig grundskollärare i idrott och engelska

  •        är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.

  •        har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning

  •        kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet

Något av det vi erbjuder: 

  •        En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.

  •        En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål. 

Tjänsten är på 75%. Anställningen är fördelad på 55% idrott och 20% engelska och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde augusti 2023 eller efter överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 7 juni 2023.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Biträdande rektor Caroline Valdt på e-post caroline.valdt@raoulwallenbergskolan.se eller tfn 076-125 9775.

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Lärare idrott och engelska Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB