skoljobb.se

Lärare idrott och hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Lärare idrott och hälsa

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Stadsgårdsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-12
Sista ansökningsdag    2020-04-10
Referensnr    20-60-0560
Publicerad    2020-03-20
Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Stadsgårdsskolan får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor.

Ditt nya jobb
Som lärare i idrott och hälsa hos oss träffar du elever från flera årskurser, du är del av ett arbetslag med lärarkollegor och är tillsammans med en kollega mentor för en klass och stödjer och följer dessa elevers skolgång lite extra samt har regelbundna kontakter med vårdnadshavare. 

Välkommen till oss
Stadsgårdsskolan är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Vi har förberedelseklass för nyanlända elever och en kommungemensam grupp med elever inom autismspektret, Herrgården.

Hos oss har elevernas reultat under många år varit goda och vi har hög tillgänglighet i våra lärmiljöer. Många elever lyckas bättre hos oss än de förväntas göra. 2019 hade vi näst högst andel behöriga elever till gymnasiet vid en netionell jämförlse med jämförbara skolor och våren 2019 var skolinspektionen hos oss för tematisk granskning av undervisningen i svenska som andraspråk, de gav oss högsta betyg på samtliga punkter! Vi har många års erfarenhet och hög kompetens för att möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt, men arbetar hela tiden för att de elever vi har just nu ska nå så långt som möjligt i sitt lärande. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas. 

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa för åk 7-9. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö för eleverna. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Rektor Marcus Simonsson, 036-10 64 32, marcus.simonsson@jonkoping.se
Biträdande rektor Pernilla Hjelm, 036-10 39 10, pernilla.hjelm@jonkoping.se
Lärarförbundet, kontaktcenter 0770-33 03 03

Dela detta jobb

Lärare idrott och hälsa

Jönköpings kommun