skoljobb.se

Lärare idrott och hälsa

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Lärare idrott och hälsa

Stadsgårdsskolan

Välkommen till oss på Stadsgårdsskolan!
Vi på Stadsgårdsskolan söker lärare i ämnet idrott och hälsa, är det du?

Stadsgårdsskolan är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Vi har förberedelseklass för nyanlända elever och en kommungemensam grupp med elever inom autismspektret.

Stadsgårdsskolan har under många år bedrivit ett aktivt utvecklingsarbete för att kunna möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas. Vi arbetar i tajta arbetslag kring respektive årskurs och kan med glädje konstatera att elevernas kunskapsresultat för tredje året i rad ökar.

Arbetsuppgifter
Denna lärartjänst hos oss innebär undervisning i idrott och hälsa, eventuellt i kombination med annat ämne beroende på din behörighet samt mentorskap för ett antal elever. Inom ramen för tjänsten ryms också arbetslagsarbetet som nämnts ovan och gemensam kompetensutveckling på enheten och inom ämnesgruppen.

Kompetenskrav
Behörig, legitimerad lärare i idrott och hälsa, eventuellt i kombination med annat ämne. Har du ännu inte fått din legitimation är du givetvis också välkommen att söka.

Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö för eleverna.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig ange referenser samt bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Rekrytering kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036-10 39 10
Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare idrott och hälsa

Jönköpings kommun