skoljobb.se

logga

Lärare idrott och hälsa åk 3-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Lärare idrott och hälsa åk 3-6

Arbetsplatsen

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

Under år 2022 är planen att byggnation av en ny F-6 skola ska vara i full gång på fastigheten Stranden 1 i Karlsborg. Läs mer om Nya Strandskolan: Nya Strandskolan - Karlsborgs nya F-6-skola - Karlsborgs Kommun

Arbetsuppgifter

Undervisning i idrott och hälsa för årskurs 3 – 6. Tjänsten är en visstidsanställning under höstterminen 2021. Tjänstgöringsgraden är ca 50% med placering vid Strandskolan.

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation för årskurserna 1 – 6 med behörighet i idrott samt ytterligare ett ämne för åk 4 – 6. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du är initiativrik, strukturerad och har ett gott ledarskap. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningen avslutas

     2021-12-17

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     2021-08-19

Löneform

     Månadslön. Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     50%

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     Diarienr 2021-152

Kontakt

  •      Kent Larsson, kent.larsson@karlsborg.se

Facklig företrädare

  •      Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-06-23

Sista ansökningsdag

     2021-08-08

 

Dela detta jobb

logga
Lärare idrott och hälsa åk 3-6

Karlsborgs kommun