skoljobb.se

”Tillsammans ger vi morgondagens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar. Genom gemenskap, engagemang och nytänkande utvecklar vi trygga, ansvarstagande och självständiga individer - redo att hantera vardagen och framtiden.”

Ditt nya jobb
Du undervisar åk 7-9 i idrott och hälsa och gärna annat ämne. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du är placerad i ett arbetslag och har större delen av din undervisning i en årskurs. Du har ett uppdrag som mentor för en grupp elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och samarbetar väl med kollegor.

Välkommen till oss!
Alfred Dalinskolan är en 7-9-skola belägen i Huskvarna centrum. Det är en skola med gamla anor sedan 1899 men med nya visioner om att bli framtidens skola både vad det gäller kunskap, pedagogik, lokaler och teknik. Läsåret 2020/2021 har vi ca. 600 elever. Vi har en musikprofil med en renodlad musikklass i varje årskurs.

Våra ledord är ”Tillsammans för ditt bästa. Trivsel, utveckling och mångfald”. För mer information om skolan – besök gärna vår hemsida. Vill du vara en i ett härligt kollegium som tillsammans arbetar för elevernas bästa? Sök då tjänsten.
 
Kompetenskrav
Du ska vara behörig lärare i idrott och hälsa och gärna annat ämne åk 7-9. Du har tidigare erfarenhet av arbete i en mångkulturell skola. Vi vill att du är förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i undervisningen. 

Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer med elever.
Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en viktig del i en helhet som arbetar för att alla elever skall nå sina mål.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden. 

Vill du veta mer?
Christin Lund, Rektor Alfred Dalinskolan tfn 036-10 66 14
Stefan Nicklasson, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan tfn 036-10 66 16
Lisa Nordin Lärarnas riksförbund 036-106632
Thomas Wärn Lärarförbundet 036-106632

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Lärare Idrott och hälsa åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Dela detta jobb