skoljobb.se

Lärare Idrott och Hälsa Lyckeskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Lärare Idrott och Hälsa Lyckeskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Lyckeskolan består idag av grundskola 7-9 och särskola 7-9, tillsammans finns de ca 260 elever på skolan. Från och med läsåret 2017/18 arbetar alla elever med en egen dator i en allt mer digital studiemiljö. Skolan har ett aktivt elevråd och ett väl inarbetat kamratstödjarsystem.

På Lyckeskolan erbjuds du en bra arbetsmiljö, trevliga och positiva kollegor och framför allt härliga elever. Vår skola utvecklas ständigt och vi är nyfikna och förändringsbenägna. Just nu påbörjas bygget av vår helt nya Lyckeskola där all personal och även elever har varit med och påverkat. Hösten 2021 kommer den nya skolan vara klar och då kommer Lyckeskolan var en modern skola för drygt 600 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära.
Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleverna. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna.
Du kommer att undervisa i grundskolan i ämnet idrott och hälsa. Viktigt är att du kan bemöta elever väl och är duktig på att skapa goda relationer

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk 7-9.
Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare Idrott och Hälsa Lyckeskolan

Marks kommun