skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Skarpnäcks skola är en F-9 skola som till hösten har ca 1000 elever, därav ca 104 elever i förskoleklass och 44 elever i grundsärskolan, och ca 165 personal. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärta – Hjärna – Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Vi arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Hos oss arbetar eleverna i åk F-9 tematiskt med kulturella inslag. Vi satsar på extra på pulshöjande fysiska aktiviteter och fysiska avbrott med så kallade brain breaks under dagen för att se om det gör att eleverna presterar bättre inom de teoretiska ämnena. På skolan jobbar vi med läranderonder som ett verktyg för att systematiskt arbeta med skolutveckling. Utifrån läranderonder har vi fördjupat vårt arbete kring kollegialt lärande som pågår kontinuerligt på skolan. Alla arbetslag får metodhandledning i lågaffektivt bemötande. Vi är en Övningsskola, vilket innebär att vi är en av sex grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagdutbildning. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en engagerad lärare med behörighet i Idrott och hälsa, som vill arbeta med elevers utveckling och lärande. Du kommer ha ansvar för förberedelse, genomförande och uppföljning samt bedömning av undervisning. Du har ett stort engagemang för dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. För dig skall eleven alltid vara i centrum och du ska vara bra på att bygga relationer med elever såväl som medarbetare/vårdnadshavare. Tjänsten i idrott och hälsa är idag på ca 75% men kan eventuellt kombineras med undervisning i andra ämnen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever som följer grundsärskolans kursplan. Tjänsten kan eventuellt lösas internt. Tjänsten är en del/heltidstjänst, vikariat för hösten 2019..

Kvalifikationer
Du är behörig lärare i Idrott och Hälsa. Du är kunnig inom ditt yrkesområde och har god förmåga att leda barngrupper. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och har ett tätt samarbete med dina närmsta kollegor, är positiv och öppen för nya tankar och idéer, men har även egna tankar och idéer som kommer eleverna till nytta. Stor vikt lägges på personliga egenskaper 

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    2018-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    75%
Referensnummer    2019/3163

Kontakt    
Joakim De Klonia, 076-12 15 605
Facklig företrädare    
Erika Frimodig, Lärarnas Riksförbund, erika.frimodig@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare idrott och hälsa till Skarpnäcks skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb