skoljobb.se

logo

Lärare inom förskolan/fritidshem/grundskolan

Ansök nu

Lärare inom förskolan/fritidshem/grundskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen, Töråsskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Töråsskolan är en F-6 skola med ca 180 elever. Skolan är indelad i arbetslag med olika professioner. Till hösten kommer vår förskoleklass samt åk 1 att vara placerad i intilliggande paviljonger. Genom ett nära samarbete i arbetslaget möter vi olika elevers behov och skapar en inkluderande lärmiljö. Denna tjänst är del i arbetslag för förskoleklass gällande elever i behov av stöd under hela vistelsetiden på Töråsskolan dvs både skola och fritidstid.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget planera och organisera för lärande med fokus på elever med särskilda behov. Vi har även både specialpedagog samt speciallärare på skolan. Vara ett nära stöd till elev under hela skoldagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet samt lärarlegitimation som grundskollärare, förskollärare eller fritidspedagog. Har du lång erfarenhet av arbete inom skolan/förskolan/fritidshem av elever med särskilda behov och inom autismspektrat är du särskilt intressant för oss. 

Vi annonserar en heltid men vi är också intresserad av dig som kan tänka dig arbeta deltid.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skriva eller höra av dig till oss

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Lärare inom förskolan/fritidshem/grundskolan

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen