skoljobb.se

Lärare inom lokalvård och hemservice

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Lärare inom lokalvård och hemservice

Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss bidrar du dessutom till att skapa ett samhälle där människor får arbete och företag kan växa och blomstra. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.

Vi söker en lärare inom lokalvård och hemservice. Kan det vara du?

Arbetsuppgifter?

Lernia Utbildning Lkv söker lärare till vår utbildning inom lokalvård, hemservice, sanering eller servicevärd inom vården. Hos oss kommer du vara en viktig del i att utbilda vuxna till arbete eller högre utbildning. Vi skapar förutsättningar för nyanlända och långtidsarbetslösa att börja arbeta och på så sätt bidra till samhället.

Våra elever efterfrågar både kvalitativ och effektiv undervisning som leder till god kompetens. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa elever från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Vi söker dig som har vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har intresse för vuxnas lärande och vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coaching är bra om du har, men inget krav. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

  • Du har minst två års yrkeserfarenhet inom utbildnings undervisningsområdet.
  • Du har minst ett års erfarenhet av att arbete inom vuxenutbildning inom yrkesområdet inom senaste treårsperioden.
  • Du har antingen som lärare inom lokalvård SRY eller PRYL yrkesbevis
  • Eller så har du som lärare inom hemservice och sanering SRY yrkesbevis.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. Du är också utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap.          

Du har även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Då eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov behöver du arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och är riktigt bra på att samarbeta.      

Anställning

Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid/deltid med chans till förlängning och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

Tillträde

2019-02-01 (till och med 2019-06-14).

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Charles Winell,

Tel: 072-254 17 89 Mail: charles.winell@lernia.se

Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så ansök omgående!

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna på www.lernia.se.

Dela detta jobb

Lärare inom lokalvård och hemservice

Lernia