skoljobb.se

Lärare inr fritidshem till Gullbrandstorpskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Lärare inr fritidshem till Gullbrandstorpskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Gullbrandstorpsskolan är en F-9 skola med ca 450 elever, belägen i Gullbrandstorp. På skolan arbetar vi i stadieindelade arbetslag, samtidigt värnar vi om att ha ett helhetsperspektiv i verksamheten. I vårt arbete utmanar vi varandra, lär tillsammans och är nyfikna på framtiden. På fritidshemmet är hög elevdelaktighet och inflytande viktiga och prioriterade delar i vårt arbete. Gullbrandstorpsskolans bärande idéer sammanfattas under mottot ”Vi tror på dig!”, vilket bland annat innebär att · Vi lär tillsammans och vi lär för livet. · Vi är nyfikna, utmanas och gör vårt bästa. · Vi anpassar och utvecklar undervisningen tillsammans. · Vi bemöter varandra med respekt och omtanke. · Vi värnar om goda och tillitsfulla relationer. Känner du igen dig? Då kanske det är just dig som vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med inriktning fritidshem till Gullbrandstorpsskolans fritidshem Som lärare ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för fritidsverksamheten. Förutom att ansvara för och planera fritidsverksamhet kommer du tillsammans med övriga i arbetslaget att dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument. Du kommer även att arbeta samverkande mot skolklass under dagtid. Du ger stöd och stimulans utifrån eleven/elevernas specifika förutsättningar och främjar utveckling och självständighet. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.

Kvalifikationer

Vi söker lärare med inriktning fritidshem. Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt är tydlig, kreativ, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter elevens/elevernas behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde januari-2021
Publicerad
2020-09-14
Ansök senast
2020-10-04

Upplysningar

  • Tina Hovius , Rektor
    Telefon: 0705-377672
  • Jenny Wiemo, Rektor
    Telefon: 073-305 80 10
  • Sofia Hasselström, Lärarförbundet
    Telefon: 073-9723253

Ansökan

Referensnummer
C41878 - 2020

Dela detta jobb

Lärare inr fritidshem till Gullbrandstorpskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning