skoljobb.se

Öxnehaga skolområde

Arbetsplatsbeskrivning
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det cirka 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde, där vi har ett nära samarbete med olika föreningar, organisationer och myndigheter. Hos oss är varje möte viktigt, varför vi är stolta över och måna om att bevara och berika vår mångfald. Vi arbetar efter våra ledord: Tillsammans starka!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu lärare med inriktning mot fritidshem till Öxnehagaskolan. Du kommer att arbeta på Bullerbyns fritidshem för elever åk 3-6 där du ingår i ett arbetslag med utbildade lärare i fritidshem som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån de styrdokument som finns. I arbetsuppgifterna ingår, utöver huvuduppdraget i fritidsverksamheten också skolsamverkan mot åk 3-4 där du skall vara ett stöd för eleverna, tillsammans med de lärare som arbetar i klasserna. Tillsammans med all personal på skolan ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. Fritidshemmen på Öxnehagaskolan har egna lokaler där ni har möjlighet att skapa en bra lärmiljö med stimulans utifrån läroplanen och de verksamhetsmål ni sätter upp.
På vår skola arbetar vi med ”Kul på rasten” samt Äventyrspedagogik.

Kompetenskrav
Vi vill att du är en legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

Har du erfarenheter av att arbeta i ett mångkulturellt område är det meriterande. Erfarenhet av rastverksamhet samt äventyrspedagogik är också meriterande.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om registerutdraget här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Kontakta gärna:
Maria Vigren, biträdande rektor tel 036-102486
Rosemarie Segerson, rektor tel 036-102419
Martina Trofast, lärarförbundet tel 073-6753251

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare inriktining fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Dela detta jobb