skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta på ett fritidshem för elever i F-åk 2. Som pedagog arbetar du efter styrdokumenten både på fritidshemmet och i skolan. Du ingår i ett arbetslag som består av fritidspedagoger och förskollärare. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav 
Du har en examen som lärare inriktning mot fritidshem / fritidspedagogexamen. Du har lärarlegitimation i något eller flera ämnen. Grundläggande IKT kompetens är ett krav. 
Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vi din samarbetsförmåga och personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Åsa Selvander bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Helena Sandberg, Lärarförbundet tfn 036- 10 31 01

Lärare inriktning fritidshem

Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb