skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-5 och fritidshem. Vi söker en lärare i fritidshem till Slättenskolan.

Arbetsuppgifter 
Vi söker en lärare inriktning fritidshem. Du kommer arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet tillsammans med övriga pedagoger på skolan. Du kommer att arbeta på ett fritids för elever F-1 och samverka mot F.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du deltar i enhetens arbete med kollegialt lärande.

Kompetenskrav 
Du är legitimerad lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du ska vara väl förtrogen med Lgr 11. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Sofie Öjfelt rektor 036-103691
Therese Hulusjö bitr. rektor 036-103517
Marika Kolmodin-Berg, Lärarförbundet, 036-10 36 58

Lärare inriktning fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb