skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Ekhagens skolområde är en F-6 skola. Vår skola ligger centralt med närhet till skogen på Bondberget och A6-området, aktivitetshallar på Elmiaområdet och Vätterns långa stränder. Skolan ligger vid Ekhagens centrum som är en knutpunkt för citylinjens bussar vilket underlättar vid längre utflykter. För dagsläget är vi ca. 360 elever och är ca 65 anställda. Vår vision, "Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära".

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ingå i ett arbetslag med fler lärare inom fritidshemmet. Ni planerar, genomför och utvärderar elevernas fritidshemstid och rastverksamhet gemensamt i arbetslaget. Ekhagskolan har kommit långt i sitt rastaktivitetsarbete och här har du som fritidspedagog en viktig roll. Även inom skolans trygghetsarbete förväntar vi oss att du som lärare i fritidshemmet är aktiv.

Kompetenskrav 
Lärare inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Erfarenhet av fritidspedagogsarbete bland elever i olika åldrar och från arbete i en mångkulturell skola är meriterande. 
Lärarna inom fritidshemmet ansvarar för all rastverksamhet på skolan. Därför söker vi dig som har mycket energi är kreativ och drivs av lusten att fylla elevernas raster med en massa kuligheter.

Övrigt 
Vi välkomnar dig som brinner för att skapa en meningsfull och aktiv fritid för alla våra elever att söka.

Tjänsterna är för närvarande bemannade med obehörig personal. Detta medför att om du planerar att söka ett arbete med start under vt 18 eller tom. ht 18 så är du välkommen med din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Rektor Kerstin Tibbelin 036-107140
Bitr. rektor Frida Hallin, tel. 036-106008
Lärarförbundet: Inger Pettersson Pulpito, Ronnie Hallberg tel. 036-106429

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ekhagsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100
Tillträdesdag    Enligt ök.
Sista ansökningsdag    2018-06-21
Referensnr    17-60-0565

Lärare inriktning fritidshem 2 tjänster

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb