skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Vill du arbeta på en nybyggd F-6 skola?
Vill du ha roligt på jobbet? Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete tillsammans med våra engagerade pedagoger på skolan?

Då ska du arbeta hos oss på Torps skola! Vi behöver nu utöka personalstyrkan med ytterligare en pedagog med stort engagemang och arbetsglädje.

Vi söker dig som bidrar till elevernas bildning både när det gäller grundläggande kunskaper och en välförankrad värdegrund.

Vi vill att våra elever: 
-ska känna framgång i sitt skolarbete
-ska kunna arbeta med lust och glädje
-ska få de förutsättningar de behöver för en allsidig utveckling.

Vilka är vi? 
Torps f-6 skola ligger i Bankeryd, skolan ligger nära en busshållplats med täta förbindelser till Jönköping centrum under dagtid. På skolan kommer till hösten finnas ca 298 elever. Vi som arbetar på Torps skola är engagerade pedagoger med ett brinnande intresse för att utveckla vår verksamhet så att elever ges en kreativ, lärande och utmanande undervisning. Vi har det senaste inom teknisk utrustning i varje klassrum, gott om läsplattor och inte minst en mycket fin innemiljö.

Arbetsuppgifter 
Du kommer arbeta med elever i åk 2-4 både på fritidshemmet och i skolsamverkan. Målet är att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet. Tillsammans planerar man, följer upp och dokumenterar sitt arbete. Kanske är du också intresserad av att utveckla våra rastaktiviteter samt uteklassrum?

Vem är du? 
Du har lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är inte främmande för att arbeta temainriktat i de olika årskurserna. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Bitr rektor Kajsa Johansson, 036 - 10 65 40
Lärarförbundet, Magnus Borg 036-10 56 16

Lärare inriktning fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb