skoljobb.se

Tabergs skolområde

Arbetsplatsbeskrivning
I Tabergs skolområde ingår Tabergsskolan, som är en F-5 skola med ca 270 elever och ca 45 anställda, samt Taheskolan, även det en F-5 skola med ca 120 elever och ca 22 anställda. Skolorna finns i Taberg och ligger vackert belägna ca 10 km söder om centrala Jönköping. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan. Fritidshemsverksamheten omfattar ca 190 elever med ca 20 lärare med inriktning mot fritidshem.

Skolorna arbetar med profilen "natur och kultur". Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Skolornas vision är: ”Vi vill skapa en gemenskap, där alla är trygga och växer, tar ansvar, visar respekt och lär för livet.”

Tabergs skolområde är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från Jönköpings Universitet. Vi söker nu två nya medarbetare till vårt skolområde! Välkommen med din ansökan för att ge alla elever möjlighet att bli sitt bästa jag!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som lärare i fritidshem är samverkan med skolverksamhet förutom fritidsverksamheten. Du ingår i ett arbetslag med lärare i grundskola och/eller förskoleklass. Du ska fungera som ett tydligt stöd för eleverna i skolans olika verksamheter, så att eleverna kan utvecklas enligt målen i Lgr 11.

Kompetenskrav
Du är utbildad lärare med inriktning mot fritidshem, eller liknande examen. Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg. Vi söker dig som brinner för elevers utveckling och vill vara med och göra skillnad. Vana att arbeta med barn inom npf-spektrat ses som meriterande.

Att du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och är en tydlig ledare är egenskaper vi värdesätter hos dig som lärare. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Vi ser gärna att du har ett elevnära arbete runt värdegrund och trygghet. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Övrigt
Vill du veta mer? Gå gärna in på vår hemsida och se presentationsfilmen: https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/tabergsskolan

Vi kommer löpande intervjua under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tobias Möller Alderhammar, rektor, 036-103803
Marie-Louise Georgsson, Lärarförbundet, 0702-928256

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare inriktning fritidshem

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb