skoljobb.se

Torps skola, Bankeryd

Välkommen till oss på Torps skola!
Torps skola ligger i Bankeryd och är en nybyggd f-6 skola med 300 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Vi söker nu 2 nya kollegor som vill arbeta tillsammans oss i våra fritidshem!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med övriga fritidspedagoger. En del av arbetet består av skolsamverkan i förskoleklassen tillsammans med förskolklasslärare. Är du behörig i ämnet idrott kommer det finnas möjlighet att ansvara för idrotten i åk1.

F-1 fritids är uppdelad på två avdelningar med ca 45 elever på varje. Tillsammans med två fritidspedagoger och förskoleklasslärare ansvarar ni för verksamheten på den ena avdelningen.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem och gärma behörighet i ämnet idrott. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar länken till besltällningen av belastningsregistret nedan;https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Upplysningar
Kajsa Johansson Tf rektor tel.036-106540Magnus Borg, lärarförbundet 036-106594

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare inriktning fritidshem

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb