skoljobb.se

Lärare inriktning fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss på Attarpsskolans fritidshem!
Just nu behöver vi förstärka vårt fina gäng med en ny fritidslärare, är du en av dem? Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går cirka 500 elever. På skolan har vi tre stycken fritidshem. Två stycken avdelningar inriktar sig mot årskurs F-2 och en avdelning mot årskurs 3-6.

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisningen på våra fritidshem årskurs F-6, samt att dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du kommer även ha en nära samverkan med lärarna och eleverna under skoldagen. Här är din kompetens som fritidslärare en stor del av arbetet med elevernas trygghet och inflytande som skolan bedriver. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare i fritidshem och grundskola. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att använda dig utav både dina ämneskompetenser och intressen för att göra elevernas fritidstid mer mångsidig och innehållsrik. För att kunna göra övergången mellan skol- och fritidsverksamheten så bra som möjligt för dig som fritidslärare ser vi det som självklart med viss ställtid mellan verksamhetsuppdragen.

Din kompetens
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet utav dina studier till fritidslärare är du också välkommen att söka. Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Du har en positiv syn på uppdraget och du vill bidra till din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Eva Kristina Sandén Östlund tel; 036/106529
Biträdande Rektor Manuel Strandhag tel; 036/107180
Facklig företrädare Stina Engström tel; 036/106524

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem

Jönköpings kommun