skoljobb.se

Lärare inriktning fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att tillsammans med andra pedagoger ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten, med huvudfokus på fritidshemmet. Fritidshemmet kompletterar skolan och erbjuder en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen. Du är en viktig del för barnets hela dag i vår verksamhet. Viktiga delar i arbetet är värdegrundsuppdraget och att driva ett målfokuserat arbete.

Välkommen till oss
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Skolan är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca. 465 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. På skolan arbetar idag 75 personer i elevernas närhet. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Vi söker Dig som är behörig lärare i fritidshem/fritidspedagog. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik, samt annan kompetensutveckling inom ämnet är meriterande. IT kunskaper är ett krav.

Som person vill vi att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt och har förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna.Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i tätt samarbete med övriga i arbetslaget. Detta förutsätter att du har god samarbetsförmåga, kan ta eget ansvar och är flexibel.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här hittar du hur du kan göra din ansökan ur belastningsregistret.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så dröj inte med att skicka in din ansökan.  

Upplysningar
Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375
Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569
Biträdande rektor, Jonna Nilsson, tel 036-106678
Lärarförbundet: Monica Aldrin tel 036-106382

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem

Jönköpings kommun