skoljobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. 
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Torps skola!
Är du nyfiken på att arbeta på en nybyggd skola där det är högt i tak och pedagogiken i alla verksamheter drivs av engagerade pedagoger?

Torps skola i Bankeryd är en nybyggd f-6 skola med ca 300 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntningar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Som lärare inriktning fritidshem hos oss på Torps skola ska du tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska utvecklingen i enlighet med LGR 11. Din huvudsakliga arbetsuppgift är arbetet på fritidshemmet, men skolsamverkan med berörd elevgrupp ingår också som en naturlig del i uppdraget.

Din kompetens
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet av dina studier är du också välkommen att söka. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Vill du veta mer?
Susanne Malmqvist rektor, tel. 036-106537
Andreas Swenlert, bitr rektor 036 10-6540
Magnus Borg, lärarförbundet, tel. 036-106594

Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem på Torps skola i Bankeryd -tillsammans skapar vi lärglädje!

Lärare inriktning fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb