skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Välkommen till oss på Attarpsskolan! Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunens övningsskolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Arbetsuppgifter 
Som ledare har du ett pedagogiskt arbetssätt där elevernas delaktighet och ansvar är en självklarhet och du är positivt inställd till samverkan med skolan. Vi ser gärna att du vågar tänka nytt och i större perspektiv. Vi fäster stor vikt vid dina personaliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera elevernas utveckling och lärande. Du är driven och vill vara med och utveckla vårt fritidshem mer.

Kompetenskrav 
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt med en positiv syn på uppdraget och att du vill bidra med din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Rektor Eva Kristina Sandén Östlund tel; 036/106529
Biträdande Rektor Manuel Strandhag tel: 036107180
facklig företrädare; Stina Engström tel; 036/106524

Lärare inriktning fritidshem/Fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-04

Ansök nu

Dela detta jobb