skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Lillholmsskolan är en kommunal F-9 skola i Vårberg med ca 680 elever, varav 260 elever inskrivna i fritidsverksamheten. 

Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten. Det finns stora byggnadsplaner för vår skola och om 2,5 år kommer vi att ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler.

Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden.

Vi är en skola med ett utvecklat lagarbete, en trivsam arbetsmiljö och ett tillåtande klimat vilket även visar sig i höga siffror i medarbetarenkäten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning fritidshem / fritidspedagog. Vi ser gärna att du är legitimerad att undervisa i slöjd, idrott, bild och /eller musik.

Du är ansvarstagande, flexibel och inriktad på att arbeta i team utifrån elevernas bästa. Det är en självklarhet för dig, förutom att ta ett pedagogiskt ansvar för fritidshemsverksamheten, att samverka med lärare och andra pedagoger under hela skoldagen. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och bra på att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Till din hjälp i arbetet har du en egen laptop, en tjänstemobil och en stödjande ledning.

Lillholmsskolan är en trevlig arbetsplats med högt i tak i stort och smått. Vi erbjuder friskvård genom Actiway.

Varmt välkommen att söka till oss!

För mer information kan du läsa om oss på vår hemsida www.lillholmsskolan.se.

Tillträde augusti 2019

Varaktighet: Tillsvidare

Kontakt: Rektor Annika Hällsson på tel. 076-122 47 03 eller mailadress: annika.hallsson@stockholm.se

Vi kommer inte att avvakta sista ansökningsdag utan att intervjua intressanta sökande löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Facklig företrädare:
Ann-Caroline Nordström, Lärarförbundet, 076-122 38 502

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2946

Kontakt    
Annika Hällsson, 076-122 47 03
Facklig företrädare    
Ann-Caroline Nordström, Lärarförbundet, 076-122 38 502

Lärare inriktning fritidshem / fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb