skoljobb.se

Lärare inriktning fritidshem till Jutarumskolan

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem till Jutarumskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med inriktning fritidshem till Skutans fritids. Som lärare ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för fritidsverksamheten. Förutom att ansvara för och planera fritidsverksamhet kommer du tillsammans med övriga i arbetslaget att dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument. Du kommer även att arbeta samverkande mot skolklass under dagtid. Du ger stöd och stimulans utifrån eleven/elevernas specifika förutsättningar och främjar utveckling och självständighet. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som fritidspedagog krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du bör vara väl förtrogen med att använda digitala verktyg i din undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare inriktning fritidshem eller möjligen annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning som kan komplettera den befintliga kompetensen på Skutans fritidshem. Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter elevens/elevernas behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Thorén, rektor
Telefon: 070-6639684

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annika Skogmalm
Telefon: 072-0856562

Ansökan

Referensnummer: C32859 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem till Jutarumskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning